• 1. TRINA

  Firma Trina solar je visoko kvalitetan kineski proizvođač solarnih panela, koji spada u 5 najvećih proizvođača na svijetu sa godišnjom proizvodnjom više od 2 GW. Firma ima veliku mogućnost dugoročnog rasta i razvoja u odnosu na ostale proizvođače solarnih panela. Testovi nemačke revije Photon, najvažnije revije na područiju fotonaponskih sistema na svetu, pokazuju da su solarni paneli Trina solar uvršćeni u deset najuspješnijih na svetu obzirom na proizvedenu električnu energiju na kilovat snage. Taj kriterijum je najvažniji jer količina proizvedene električne energije predstavlja prihod.

  2. REC

  Solarni paneli norveškog proizvođača su u potpunosti proizvedeni u proizvodnoj firmi Rec (od pripreme do sastavljanja solarnih panela). Solarni paneli REC su na testiranju nemačke nezavisne revije Photon u 2011. godini osvojili prvo mesto sa najvišom proizvodnjom obzirom na instaliranu snagu. Osim u Norveškoj, solarni paneli se većinom proizvode u Singapuru i delomično u SAD-u i Tajvanu. Glavne prednosti koje za svoje solarne panele nudi firma REC su 10 godina garancije na proizvod i 25 godina linearne garancije, koja garantuje, da godišnja degradacija neće biti veća od 0,7%.

  3. YINGLI SOLAR

  Yingli Solar je jedan o najvećih svetskih proizvođača fotonaponskih modula. Kompanija jer osnovana 1998 godine u Kini, a ima još 21 filijalu u drugim državama širom sveta. Ukupna snaga solarnih elektrana u svetu koje rade sa Yingli Solar fotonaponskim modulima je veća od 7 GW. Godišnja proizvodnja fotonaponskih modula Yingli Solar iznosi više od 2,45 GW.

  4. LUXOR SOLAR

  Nemačka firma, koja je osnovana 2004. godine, a solarne panele proizvodi u Kini. U 2012. godini, na Berlinskom institutu za fotonapon, uspešno je izvršen PID test solarnih panela. Za svoje proizvode daju linearnu garanciju i pozitivnu toleranciju.

 • 1. SMA

  SMA je nemački proizvođač i jedan je od vodećih proizvođača izmenjivača na svetu. Opseg njihovih proizvoda je od 1 kW snage do izmenjivačkih centrala 500 kW. Uz izmenjivače imaju i kvalitetan portal za kontrolu solarne elektrane. Portalom na internetu Vam je omogućena jednostavna provera stanja elektrane i njeno trenutno delovanje.

  2. KACO

  KACO new energy GmbH je nemačka firma koja proizvodi pouzdane i snažne izmenjivače učinka koji iznosi do 98 %. KACO new energy GmbH je 2012. godine je na tržište plasirao novi proizvod KACO 60.0 TLB – NT XL izlazne snage 50kW koji je najviše ekonomski isplativ uzimajući u obzirom vrednost investicije.

  3. Diehl AKO

  Izmenjivači nemačke multinacionalne kompanije osnovane 1902. godine. Odlikuju se vrhunskom kvalitetom, dugim životnim vekom i visokim stepenom učinka. Učinak ovih izmenjivača je oko 98,5 % i primereni su za velike solarne sisteme. Opremljeni su grafičkim ekran koji prikazuje podatke o proizvodnji za narednih 30 godina.

 • solalu

  Višegodišnje iskustvo pričvršćivanja solarnih elektrana na različite vrste podloga dovele su nas do razvoja vlastite konstrukcije koju odlikuje:

  • čvrstoća,
  • stabilnost,
  • konkurentna cena,
  • otpornost na sve vremenske prilike,
  • svojstvo čuvanja krova,
  • dug životni vek,
  • mala masa,
  • 10 godina garancije na materijal

  Jednostavna i laka montaža
  Razvili smo inovativnu i kvalitetnu aluminijumsku konstrukciju koja odgovara najzahtjevnijim potrebama gradnje solarnih elektrana. Konstrukcija je u skladu sa standardima koji određuju zahtjei obzirom na opterećenja na vetar i sneg. Najveća prednost naše konstrukcije je jednostavna i laka montaža. Sve komponente su izrađene od aluminijuma i nerđajućeg čelika. Zbog aluminijumskih profila konstrukciju odlikuje mala masa.

  Konstrukcija za sve vrste krovova i vremenske prilike

  • Nudimo različite profile za različita opterećenja koje lako prilagođavamo različitim vrstama krovova.
  • S našom konstrukcijom postavljeno je više od 15MW krovnih solarnih elektrana.
  • Naša konstrukcija omogućuje montažu solarne elektrane brže i jeftinije.